Äntligen en riktigt vettig broschyr. Gå gärna in på länkarna.
 
 
 
Kattpolisen har luktat in det främmande föremålet och konstaterat att det är ok. Paketet är från iHerb.
Och är lastat med mina favorit bars från Quest Nutrition och fler produkter från Walden Farms. Frakten går för 160 kr, vilket jag tycker är helt okej då frakten ibland går för 70-90 spänn bara i Sverige! För er som är sugna att beställa därifrån får ni 10 dollar i rabatt om ni handlar för över 40 dollar och 5 dollars rabatt om ni handlar under det, när ni anger koden SWK273.
 
Då var det dags igen att få prova nya och spännande produkter från Buzzador. Denna gången är det den nya tandkrämen från Oral-B.
 
Efter 15 års forskning och över 70 kliniska studier lanserar nu Oral-B en revolutionerande tandkrämsnyhet. Oral-B Pro Expert är den första och enda tandkrämen på marknaden med stabiliserad tennfluorid och polysfosfat, en kombination som många tandläkare efterfrågat i åratal.
 
 
Vill ni själv bli medlem i Buzzador (helt gratis) och få hem prover utan någon kostnad?
Jag längtar till bärsäsongen...
 
  • Naturell yoghurt 3%
  • Vanilj proteinpulver
  • Jordgubbar
  • Bovetepuffar
  • Chiafrön
  • Paranötter, mandel, valnötter, cashewnötter
  • Kanel
  • Paranötter
  • Valnötter
  • Cashewnötter
  • Hasselnötter
  • Mandel
Naturella och perfekta på yoghurten eller som mellanmål.
 
Lite skön träningsmusik..
 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen hittade jag nya flex. Jag har fullständigt förälskad mig i Reeboks flex. De sluter tätt om foten, man får ett grymt fäste och de väger ingenting. Frihet trots en sko på foten.
Just dessa flexskorna är med U-FORM+. De ska anpassa sig efter foten genom att de fönas varma i två minuter därefter ska de snöras hårt på fötterna och svalna.
 
Dags att kasta mina gamla.
 
Då var det dags igen. Samma recept som sist.
 
Frallor - lowcarb och glutenfria
 
1 dl mandelmjöl
0.5 dl pofiber
0.5 dl kokosnötsmjöl
0.5 dl bakepro
1.5 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
3 ägg
2 dl fraiche
2 msk smält kokosfett
0.5 dl vatten

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda väl.
Vispa äggen i 3 minuter, så de blir pösiga.
Vispa ner mjölblandningen och sedan creme fraichen och det smälta kokosfettet, blanda. Låt sedan stå en liten stund så smeten sväller. Forma 7-8 bullar

 och grädda i 200grader i 15min.


Recept kommer från 56kilo

 
Har varit fortsatt dålig här. Så jag har helt enkelt vilat mig i form.
 
 
 
Jag missar favoritträningen. Deluxeträningen. Passet som har allt. Cammes skivstång/intervall. 
 
Ja jäklar. Jag är förkyld. Och visst är det märkligt hur kroppen fungerar. Jag har varit trött i några månader nu. Så fy i helvetes trött de senaste veckorna. Denna veckan har jag varit extremt pigg och mått hur bra som helst. Pang! I fredags vaknade jag med halsont. Idag vaknar jag och känner mig riktigt förkyld. Vilket är passande då jag är ledig och egentligen hade tänkt få en massa gjort. 
 
Till saken. Jag missar min träning. Vilket inte alls är kul. För det går ju framåt. Jag känner ju mig äntligen starkare. Jag inte bara känner, jag ÄR ju starkare. Jag börjar komma i närheten av vikterna jag hade förr och det känns bra. Men nu blir det vila. Och kanske kan jag köra Crossfit på onsdag istället. 
 
Finns inga superkurer. För femtielfte gången c vitamin är en myt. Så nu vilar jag mig frisk. 
 
  • ägg
  • bacon eller skinka
  • tomat
  • mozzarella
  • basilika
  • salt & peppar
Variationen är oändlig. Blanda vad du vill och släng in i ugnen. 200 grader i ca en kvart.
 
Pannkakor

1 dl (ca 35g) havregryn
1 msk stevia strö
1/2 tsk bakpulver
2 tsk kakao
1/2 tsk kanel
1 msk pumpapuré (eller äppelmos/mosad banan)
2 äggvitor (jag tog med en äggula)
3-4 msk valfri mjölk
 
Ha i alla ingredienserna till pannkakorna i en bunke. Mixa med stavmixer tills du får en slät tunn smet. Häll ut 1/2 smeten i fyra små cirklar i en stor stekpanna och stek i ca 1-2 min, vänd och stek ytterligare i 1 minut. Gör samma sak med resten av smeten.
 
Fyllning

100 g kvarg
50 g philadephiaost
1 msk stevia strö
1 ruta 85% mörk choklad
 
Smält chokladen och blanda alla ingredienserna i en skål.
 
Pannkakorna kommer från underbara TastyHealth
Röntgen visade ingenting. Och det är ju bra. Läkaren står på sig och säger en långdragen stukning och skickar mig till arbetsterapeuten för snabbare läkningsprocess.
 
Jag är besviken och arg. Och någonstans lättad. Jag är så trött på mina handleder som ständigt gör ont eller skadas. Så jag hade hoppats på att röntgen kunde visa något så att jag kunde bli lagad. Men ingenting är fel och det är egentligen bra.
 
Efter två månader av smärta är jag trött på att ha ont. Ont här hemma, ont på arbetsplatsen, ont på träningen. Jag gillar inte känslan av att känna mig begränsad. Att inte kunna göra något fullt ut. Att känna mig otillräcklig.
 
Ni som känner mig vet redan tat jag inte gillar att slänga mat. Bruna bananer är något som oftast kastas bort.
Hos mig, delas dem och fryses in. För att när suget faller in, mixas till glass.Det är busenkelt och går att variera i all oändlighet.
 
  • Banan
  • Vanilj
  • Kanel
  • Kakao
  • Proteinpulver
Den klassiska woken som jag ännu en gång har blivit helt såld på. Denna gången blev det:
  • Frysta grönsaker
  • Färska grönsaker
  • Lax
  • Naturella cashewnötter
 
 
Det är ingen hemlighet att ju smartare människan blir desto mer skada gör vi. Enligt min uppfattning, om en del saker.
 
Ta kosten. Se på skiten som världen sprider att vi ska äta. Se på Sverige och vårat Livsmedelsverk. Blir människor friskare sen dem "nya" kostråden kom ut? "Ät bröd till varje måltid", "Ät fettsnålt", "Margarin är bra". Jag säger nya trots att dem har 30 år på nacken. För det är precis vad dem är. Nya. Gå tillbaka och titta på vad människan har ätit i alla andra år vi funnits på jorden. Naturlig mat, i dess naturliga form. Varför ska vi göra det så jäkla komplicerat?
 
Här är en färsk artikel från min lärare från Hälsocoachutbildningen - Stenålderskostens fördelar
 
Kan det vara så att det är samma sak med hur vi behandlar vår jord? Om vi går tillbaka till det naturliga, så som det är skapat att vara. Om våra gräsbetande djur faktiskt får äta gräs och inte matas med spannmål? Vad händer då? Om vi satsar på ekologiskt och kvalité? Vad händer om vi behandlar djur med respekt? Var det bättre förr? När det fanns små gårdar, där djuren togs hand om av människor och inte av robotar. Då man arbetade av kärlek och faktiskt fick en betalning man kunde överleva på? Vad vet jag.
 
Jag rekommenderar denna videon. Se den. Kanske är det så enkelt. Kanske inte. I vilket fall som helst, så är det en underbar känsla att få känna lite hopp.
 

 
Ökad träningsmängd och än så länge ingen förändring i kosten. Det steget tar jag när våren är här på riktigt.
Jag är halvvägs på väg mot min trivselvikt. Det känns bra.