Bananbröd - glutenfritt/sockerfritt

0kommentarer

 
Fantastiskt gott bananbröd utan gluten och socker! Detta måste ni prova!
 
Bananbröd
 
0,75 dl (40g) mandelmjöl
0,75 dl (40g) kokosmjöl
0,5 dl (20g) vaniljprotein (vassle) eller mer mandelmjöl
2 väldigt mogna bananer, ca 180 g
65 g lättkesella
0,5 dl naturell yoghurt
2 äggvitor
2 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
15 g valnötter
 
1. Sätt ugnen på 175 C.
2. Blanda ihop alla ingredienser utom valnötterna med en stavmixer.
3. Smörj en brödform med kokosolja eller naturell olja och strö mandelmjöl eller kokosmjöl i formen (så att brödet inte fastnar).
4. Häll smeten i formen, strö över valnötterna och grädda i mitten av ugnen i ca 45 minuter.
5. Låt svalna.
 
Recept från TastyHealth

Kommentera

Publiceras ej