Nyaste i garderoben - träningstights från Better Bodies.
Väldigt sköna, men lite väl lågt skurna för att vara bekväma att träna i.
- Tonfisk
- Ägg
- Creme fraiche
- Majonäs
- Bostongurka
- Lök
- salt & peppar
- Kaffe med kokosfett
- Fröbröd (glutenfritt, lowcarb) med smör, skinka & ost
- Turkisk yoghurt med proteinpulver, mesquitepulver, tranbärspulver, kanel, hasselnötter & gojibär
Chokladmousse
5 personer
150 gram 70 % mörk choklad (jag använde mint)
2 äggulor
0,5 tsk ekologiskt vaniljpulver
3 dl vispgrädde
om man vill - 1 msk sukrin melis (florsocker sötad med stevia) -
Smält chokladen i vattenbad. Vispa grädden, inte för hårt. Vispa ner vaniljsockret och sukrin om du väljer att ha i detta. Blanda i äggulorna. Blanda sedan lite av gräddblandningen i taget i chokladen. Häll upp i glas och låt gärna stå i kylskåpet en stund.
Denna efterrätt bjöd jag och Emely på igår och den var riktigt god!
- romansallad
- vitkål
- spetspaprika
- gurka
- avokado
- vinäger
- flingsalt
- turkisk yoghurt
- kvarg
- mesquitepulver
- björnbär
- blåbär
- hasselnötter
- mandel
- gojibär
- bovetepuffar
- chiafrön
- kanel
Botten
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda väl.
Vispa äggen i 3 minuter, så de blir pösiga.
Vispa ner mjölblandningen och sedan creme fraichen och det smälta kokosfettet, blanda. Låt sedan stå en liten stund så smeten sväller. Forma 7-8 bullar
och grädda i 200grader i 15min.
Recept kommer från 56kilo