Lasagne - glutenfri/low carb

1kommentarer

Jag verkligen älskar receptet på pasta med fiberhusk, ägg och philadelphiaost. Det är så enkelt att göra, det smakar väldigt gott, och bäst av allt jag slipper det förödande vetet!
 
 
 
  • 4 ägg
  • 125 g philadelphia
  • ½ dl fiberhusk

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggen poröst. Tillsätt färskost och fiberhusk och vispa ihop. Låt svälla i ca 10 minuter. Vispa igen. Bred ut smeten tunt på en bakplåtspappersklädd plåt. Lägg ett bakpapper över och börja kavla ut till papperskanterna. Låt papperna vara kvar under gräddningen. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och skär sedan lasagneplattor av degen. (Vill man göra spagetti är det bara att skiva tunna strimlor)
 

1 kommentarer

Daria

28 Jul 2012 12:23

Prova att göra med aubergine som plattor ist =)
Skiva dem, lägg på ett bakplåtspapper med lite olivolja och flingsalt och rosta dem i ugnen, sedan använd dem som plattor ist för pastan. Mkt mumsigt!

Svar: Har provat, fixade inte det! Kanske för att jag inte gjorde på rätt sätt, men det var knappt ätbart :)
Sara - Hälsocoach

Kommentera

Publiceras ej