Nya träningskläder från Freddy Wrupfitts - tights som sätter allt på plats.
499 kr från Fitnesslifestyle
Kvarg/yoghurt och proteinpulver - något jag försöker skära ner på.
 
Det stora problemet med att jobba natt är att jag måste äta så mycket hemma, eftersom jag är ganska mycket ledig. Dessutom blir det fel i tiden. När jag jobbade dag tog jag en kopp kaffe till frukost, ibland ett ägg. Sen frukost på jobb lite senare och till lunch en proteinshake. Enkelt och smidigt. Hemma blev det ett mellanmål och kvällsmat.
 
Många fler måltider nu som måste göras. Och framför allt så känner jag hur fantasin börjar tryta. Så ge mig gärna tips. Vad äter ni till frukost? Bra tips på mellanmål? Någon god och hälsosam rätt till kvällsmat?
 
Så. Då är jag hemma igen efter tre dagar med styrka och utfall, knäböj, fler utfall och ännu mer knäböj. Dags att sätta ihop ett pass och öva ännu mer på utfall och knäböj. Min kropp längtar efter ännu fler utfall och knäböj. Verkligen.
 
Cirkeln är färdig, nu återstår uppvärmning och nedvärmning. Och sist men inte minst MUSIK. Vet ni några grymma låtar, så skriv! Tips tas tacksamt emot!
 
Ett färdigt, inövat och klockrent pass ska vara färdigt om två veckor då det är dags för mitt första pass och licensiering.
Var tvungen att köpa dessa korallfärgade träningstightsen, trots att jag precis beställt hem ett par andra!
Köpta i Sportshopen i Båstad. 399 kr.
Utan tvekan mina favoritbars.
 
Peanut Butter Supreme, Mixed Berry Bliss, Lemon Cream Pie, Coconut Cashew, Vannilla Almond Crunch,
Peanut Butter & Jelly, Banana Nut Muffin, Strawberry Cheesecake, Chocolate Peanut Butter, Chocolate Brownie.
På begäran har jag försökt lista mina favoriter.
Minst goda till vänster, mest goda till höger.
De fem till vänster köper jag inte igen, de fem till höger lär jag ha beslutsångest om.
Det finns två smaker till som jag smakat som ej finns med på bild Applepie och Cinnamonroll. Applepie hamnar till vänster och Cinnamonroll till höger.
 
 
 
 
Tiden spinger iväg, jag vet inte riktigt vad jag fyller mina dagar med. Men undan går det.
Det är redan dags för min andra och sista utbildning till Cirkelgym. På fredag kör vi upp till Örebro.
 
Jo, pluggar är en sak som jag fyller mina dagar med. Jag sitter och läser samma sak som när jag läste till Hälsocoach. Jag sitter även och läser samma sak som när jag läste Friskvård på gymnasiet. En sak är säker, mitt minne måste gått sönder längs vägen.